ПроЛетен панаир на книгата с "Еднорог"

Публикувано на 19.05.2023

От 29 май до 4 юни в шатра 29 пред НДК ви очакваме на традиционния ПАНАИР НА КНИГАТА. Предлагаме ви възможност да се заредите с интересни книги за настъпващото лято.

 

По време на панаира предстои една гореща премиера – „Ореховият Буда“, следващата книга на Борис Акунин от поредицата за историята на Руската държава. В нея динамичното действие, което се развива през епохата на цар Петър I, следва една свещена статуетка с донякъде магически сили – тя помага на всеки свой притежател да намери пътя към себе си. 

Горещо препоръчваме още:

Ø „Лондон“ и „Париж“, емблематичните бестселъри на Едуард Ръдърфърд. Той представя ослепителен портрет на два от най-прочутите градове в света, чиято история изобилства с важни и интересни събития. Виждаме емблематични места и срещаме именити личности, но най-вече усещаме по невероятен начин атмосферата и развитието на тези градове в продължение на векове.

Ø „Утринните земи“ на Филипа Грегъри, трета част от последна семейна сага на кралицата на историческия роман. В нея отново се срещаме с непреклонната Алинор и нейното все по-голямо семейство, което се опитва да намери своето място в един постоянно променящ се свят. Той им предоставя много възможности, но ги изправя и пред още повече опасности. 

Ø „1979“, първа книга от новата увлекателна поредица на Вал Макдърмид. Тя ни потапя в опасния свят на журналистическите разследвания, където всяко голямо разкритие може да има фатални последици.

Ø „Нож в раната“, четвъртото разследване на детектива-консултант Даниъл Хоторн и писателя Антъни Хоровиц. Този път нещата са прекалено лични, защото самият Хоровиц е арестуван за убийство и единствено мрачният ексцентрик Хоторн може да му помогне.

Наред с новите ни заглавия, ще намерите и книги на любими автори като Орхан Памук, Стивън Фрай, Артуро Перес-Реверте, Хилари Мантел, Лиз Нюджънт, Сали Руни, Дона Тарт, Майкъл Шейбон, Бил Брайсън и много други.

Приготвили сме ви изненади и специални промоции. Заповядайте, за да се възползвате от тях!