Коледен базар на книгата с "Еднорог"

Публикувано на 01.12.2022

В началото на декември отново е време за традиционния КОЛЕДЕН БАЗАР НА КНИГАТА в НДК. Предлагаме ви възможност да се заредите с интересни книги или да зарадвате любими хора за предстоящите празници. Заповядайте на щанд 305, етаж 3, между 6 и 11 декември от 10:00 до 20:00 ч., където ще откриете всички заглавия на издателство “Еднорог”!

 

Специално по повод новото книжно събитие ще зарадваме всички почитатели на Артуро Перес-Реверте и Алегзандър Маккол Смит. В „Италианецът“ Перес-Реверте развихря фантазията си на базата на исторически факти от Втората световна война, разказвайки историята за една невъзможна любов между италиански водолаз и неговата спасителка, открила го полумъртъв на испанския бряг. Разтапяща любовна история представя и Маккол Смит в „Момичето, което обичаше завинаги“ за неочакваните места, на които можеш да се озовеш, следвайки гласа на сърцето си.

Горещо препоръчваме още:

Ø Най-новите попълнения от поредицата на Британската библиотека с класически криминални романи. В „Престъплението на Дядо Коледа“ от Мейвис Дориъл Хей идиличната Коледа в английско провинциално имение е помрачена от шокиращо убийство, а в „Мъртва партида“ на Мери Кели („Коледното яйце“) интригата се заплита около индустриален шпионаж и убийство във фабрика за порцелан и керамика.

Ø „Огледалото и светлината“, последният шедьовър на непрежалимата Хилари Мантел, епичен финал на трилогията за Томас Кромуел, наслаждаващ се на своя триумф, който може и да не продължи дълго в непосредствената близост на жестокия и капризен Хенри VIII.

Ø „Загадката Оливър“, емблематичният шедьовър на Лиз Нюджънт, смразяващо, увлекателно и психологически проницателно изследване на природата на злото в стила на незабравимия „Стаено зло“.

Препоръчваме и новото издание на „Котаракът, който спасяваше книги“, ще намерите също и книги на любими автори като Стивън Фрай, Борис Акунин, Сали Руни, Антъни Хоровиц, Вал Макдърмид , Дона Тарт, Орхан Памук и много други.

Приготвили сме ви изненади и специални промоции. Заповядайте, за да се възползвате от тях!