Издателство “Еднорог” на Алея на книгата София 2019

Публикувано на 05.09.2019

Дойде ли септември, започваме да мислим за предстоящата есен. С малко тъга по отминаващото лято, вече нямаме търпение за уютните моменти на спокойствие, с книга в ръка. Най-вълнуващият начин да се заредите с интересни четива тази есен е да посетите "Алея на книгата" София, където в Шатра 6 ще откриете издателство “Еднорог”.
Всеки ден между 5 и 10 септември ще намерите всички наши заглавия от 10:00 до 20 ч., както и член на екипа ни, който може да ви разкаже повече за книгите ни.

Сред тях са най-новите ни романи:
  • “Убийството е всичко” от Антъни Хоровиц, при който авторът е и герой в собственото си произведение;
  • “Звезда на челото” от Борис Акунин - продължението на историята на един белязан род, започнала в “Огненият пръст”;
  • “Зимният път” от Леонид Юзефович - документален роман, базиран на реални личности и събития от малко познат период на Гражданската война в Русия;
  • “Игри на злото” от Анджела Марсънс - втората част от поредицата за инспектор Ким, където криминалната история се преплита с елементи на психологически трилър;
  • “Братството на плащаницата” от Хулия Наваро - "задължителен за читатели, които не могат да се наситят на историческите трилъри", както казват от Publishers Weekly.

Наред с новите ни заглавия, ще намерите и книги на любими автори като Вал Макдърмид, Дона Тарт, Майкъл Шейбон, Артуро Перес-Реверте, Орхан Памук и много други.

Приготвили сме ви изненади и промоционални цени. Заповядайте, за да се възползвате от тях!