Алея на книгата с "Еднорог"

Публикувано на 26.08.2023

В края на лятото отново е време за традиционната АЛЕЯ НА КНИГАТА. Предлагаме ви възможност да се заредите с интересни книги за предстоящата есен. Заповядайте в шатра 36 (веднага след изхода на метрото в парка пред НДК) между 4 и 10 септември, където ще откриете всички заглавия на издателство “Еднорог”!

Още в първите дни сме ви подготвили голяма изненада – дългоочаквания том 2 на „Лондон“. В своите бестселъри Едуард Ръдърфърд ни прави свидетели на емблематични събития и ни среща с велики личности, допринесли за израстването и популярността на два от най-великите градове в света. Само по време на Алеята на книгата ще може да закупите двете части на „Лондон“ и „Париж“ на специална цена.

Горещо препоръчваме още:

Ø „Смърт на Ривиерата“, най-новото попълнение в класическата криминална поредица на Британската библиотека. В него един инспектор от Скотланд Ярд е по следите на банда фалшификатори, а едно шокиращо убийство повишава градуса на напрежението.

Ø „Нейно Величество кралицата разследва: Уиндзорският възел“ – в този криминален роман виждаме покойната Елизабет II в изненадваща нова роля. Тя дискретно разкрива различни престъпления и сега се заема да разследва убийството на един от гостите в нейния любим замък.

Ø Новите издания на два емблематични шедьовъра на Орхан Памук – „Името ми е червен“ и „Бялата крепост“.

Наред с новите ни заглавия, ще намерите и много други книги на любими автори като Борис Акунин, Стивън Фрай, Вал Макдърмид, Артуро Перес-Реверте, Хилари Мантел, Лиз Нюджънт, Антъни Хоровиц, Сали Руни, Филипа Грегъри, Бил Брайсън и много други.

Приготвили сме ви неустоими промоции. Заповядайте, за да се възползвате от тях!