ПроЛетен базар на книгата с "Еднорог"

Публикувано на 30.10.2021

От 30 май до 5 юни отново е време за традиционния БАЗАР НА КНИГАТА. Предлагаме ви възможност да се заредите с интересни книги за настъпващото лято. В шатра 29 от 10:00 до 20:00 ч. ще откриете всички заглавия на издателство “Еднорог” на специална промо цена!

Убедени сме, че една от най-търсените книги на този панаир ще бъде „Чумни нощи“ на Орхан Памук. Новият шедьовър на носителя на Нобелова награда разказва за чумна епидемия, която преобръща живота в малък турски остров. Макар че ни връща в едно донякъде забравено минало, романът безпощадно ни напомня настоящето.

 

По време на базара имаме и една гореща премиера – „Ребусът на имената“, следваща книга от поредицата на Британската библиотека, представяща забравени шедьоври от златните години на британската криминална проза. В романа на И. К. Р. Лорак една весело парти завършва със смъртта на един от гостите и това налага намесата на един находчив инспектор.

Горещо препоръчваме още:
Ø „Седмицата на Триокия“ на Борис Акунин, нова глава от популярната му поредица за историята на руската държава. Запознаваме се с поредния потомък от рода на белязаните с петънце на челото, който разследва всевъзможни престъпления в смутни времена. Приключенията му са безкрайно интригуващи, в тях ще има жестоки сблъсъци със свирепи злодеи и една невъзможна любов.

Ø „Дяволът и тъмната вода“ на Стюарт Търтън, увлекателна историческа мистерия, своеобразна комбинация между разследванията на Шерлок Холмс и приключенията в „Карибски пирати“. На един кораб, обречен никога да не стигне своята дестинация, се случват поредица необясними и ужасяващи събития. Това предизвиква силно напрежение между пътниците и екипажа, което се покачва с всяка страница до шокиращия финал.

Ø „Мозайка от убийства“, ново издание на бестселъра на Антъни Хоровиц, превърнат в изключително успешен сериал. Две различни истории и два романа се преплитат в този шедьовър, доказващ, че една книга наистина може да промени нечий живот. Всичко изглежда добре познато, но това далеч не е типичната история за убийства в британската провинция.

Наред с новите ни заглавия, ще намерите и книги на любими автори като Стивън Фрай, Вал Макдърмид, Артуро Перес-Реверте, Лиз Нюджънт, Филипа Грегъри, Майкъл Шейбон, Бил Брайсън и много други.

За тези, които нямат възможност да присъстват, обявяваме 30% отстъпка за всички налични заглавия на нашия сайт до 5 май. Въведете цифрата 30 в полето за отстъпка и изберете желана книга.